صفحه اصلی
دیدار رئیس دانشگاه با دکتر بهجت قاسمی همسر شهید دکتر مجید شهریـاری به مناسبت دهمین سالگرد شهادت شهید شهریاری
  • 15999 بازدید

دکتر نصیری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی و جمعی از اعضای هیات رئیسه دانشگاه، یکشنبه 9 آذر 1399، در دفتر دکتر بهجت قاسمی همسر شهید دکتر مجید شهریـاری حضور یافتند و با اهدای لوح یادبـود، دهمین سالگرد شهادت شهید شهریاری را گرامی داشتند.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه دکتر نصیری قیداری رئیس دانشگاه، با قدردانی از دکتر بهجت قاسمی همسر شهید شهریاری گفت: وفاداری، صبر و شکیبایی دکتر قاسمی قابل تقدیر است و باید الگوی زنان دیگر باشد.

 

رئیس دانشگاه، هدف از برگزاری بزرگداشت را معرفی این شهید والامقام به نسل جوان دانست و افزود: آرزو داشتیم که می توانستیم دهمین سالگرد شهادت شهید شهریاری را به صورتی شایسته‌تر گرامی بداریم و اما متاسفانه امسال به دلیل شیوع پاندمی کوید ۱۹ این امر میسر نشد و لذا ما وظیفه خود دانستیم که با رعایت پروتکل‌ها در محل دانشکده هسته‌ای حضور یابیم و یاد و خاطره شهید علم و اخلاق را گرامی بداریم.

SBU_0096.JPG

 

 

دکتر نصیری، با اشاره به مقام شامخ علمی شهید شهریاری اظهار داشت: از نظر من آنچه بسیار مهم است بعد اخلاقی شهید شهریاری است و لذا در کنار ویژگی‌های علمی باید بر اخلاق و منش ایشان تاکید کرد. جوانان با الگوبرداری از ایشان، باید علم را بیاموزند و برای صلح و سعادت بشر به کار ببرند.

 

دکتر نصیری در ادامه افزود: مشکل دنیای امروز این نیست که علم رشد نکرده و گسترش نیافته است، بلکه مشکل این است که علم عمدتا در دستان کسانی است که اخلاق را زیر پا گذاشته و از علم در راستای منافع خود و بعضا تضییع منافع و حقوق دیگران استفاده می‌کنند. ارج و جایگاه شهید دکتر شهریاری به عنوان یک دانشمند به خاطر این است که به عنوان یک انسان اخلاق‌مدار به دنبال استفاده از علم برای حل مشکلات انسان‌ها و بهبود وضعیت آنان بود.

 

دکتر آقامیری رئیس دانشکده مهندسی هسته‌ای، درسخنانی اظهار داشت: یکی از افتخارات زندگی من همکاری و همراهی با دکتر مجید شهریاری است؛ شوخ طبع بود و روحیه لطیفی داشت، خط را خوش می‌نوشت و اهل شعر و ادبیات بود، با تفاسیر قرآن آیت‌اله جوادی آملی مانوس بود. وجودشان برای دانشگاه و همکاران برکت بود؛ همواره در رفتار و منش آرامش داشت. رفتنش برای ما بسیار سخت بود. اگر واقعیت‌های وجود شهید شهریاری برای مردم و نسل جوان بازگو شود، کافی است.

 

رئیس دانشکده مهندسی هسته‌ای، صبر و مقاومت همسر شهید شهریاری را ستود و گفت: خانم دکتر قاسمی پیش از شهادت دکتر شهریاری به واسطه مشغله ایشان، بار زندگی را بر دوش داشتند، پس از شهادت دکتر شهریاری، ایشان با صبر و متانت مثال‌زدنی برای فرزندانشان هم پدر هم مادر بودند.

 

دکتر آقامیری در پایان با اشاره به خاطرات دوران دانشجویی با شهید فخری‌زاده گفت: در دوران دانشجویی با شهید فخری‌زاده هم کلاس بودم، از هوش سرشاری برخوردار بود و قابلیت بالایی در یادگیری دروس داشت؛ فردی توانمند بود. جایگزینی این افراد سخت است. شهدای عزیز، دنیای خودشان را گذاشتند و رفتند، امیدوارم در آینده شرمنده این شهدای والامقام نباشیم.

 

SBU_0114.JPG
 

 

دکتر قاسمی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی هسته‌ای و همسر شهید دکتر شهریاری نیز در سخنانی، با یادآوری خاطرات زندگی مشترک با دکتر شهریاری بیان داشت: در دانشگاه شریف با دکتر شهریاری آشنا شدم، مراسم ازدواج در سلف سرویس دانشگاه امیرکبیر برگزار شد و زندگی را در اوج سادگی در خوابگاه دانشجویی آغاز کردیم. تمام دوران زندگی مشترک، عشق بر زندگی ما جاری بود. گاهی شبها که بیدار می‌شدم شاهد نماز شب‌های خالصانه‌اش بودم و صدای آرام گریه‌اش بر سر سجاده نماز به گوش می‌رسید. "مجید" معلم و اسوه بود.

 

همسر شهید شهریاری با اشاره به ویژگی های اخلاقی دکتر شهریاری تصریح کرد: به سید الشهدا (ع) ارادت عمیق قلبی داشت و سالها برای امام حسین (ع) گریه ‌کرد، پس از شهادتش به محض دیدن پیکرش، تمام آن عشق خالصانه به امام حسین (ع) جلوی چشمانم آمد و غرق در آرامش شدم، آرامشی که در آن لحظات و پس از آن داشتم ماحصل سالهای زندگی مشترک با مجید بود. ویژگی اصلی ایشان این بود که در کارها به دنبال رضایت خدا بود، در زندگی مشترک زمانی که رخدادی اتفاق می‌افتاد، در گوشم زمزمه می‌کرد «راضی باش به رضای خدا»؛ بر رفتار، گفتار و اعمالش مراقبت می‌کرد.

 

در این نشست، دکتر رسولی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر جمیله توکلی نیا مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و رئیس دانشکده علوم زمین، دکتر افضلیان معاون آموزشی، دکتر واعظی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر شکری معاون پژوهشی و فناوری، دکتر فارسی معاون دانشجویی و دکتر حاجی یوسفی رئیس اداره روابط عمومی حضور داشتند.

 

 

 

یادآور می‌شود، شهید دکتر مجیدشهریاری دانشمند و استاد فيزيك هسته‌اي دانشگاه شهيدبهشتي، درتاريخ ۸ آذر ۱۳۸۹ دريك عمليات تروريستي هنگام عزیمت به دانشگاه به درجه رفيع شهادت نائل آمد.

 

 SBU_0119.JPG
SBU_0118.JPG